Terug naar Casa AgradableTerug naar Casa Agradable

Appartement Castillo Vista

Appartement Castillo vista

Geeft u toch de voorkeur aan een privéverblijf op het prachtige platteland van Andalusië, dan is Appartement Castillo Vista absoluut een aanrader. U beschikt hier over een privé-appartement, geschikt voor maximaal 4 personen, met 2 slaapkamers en 1 badkamer, een zithoek en een volledig uitgeruste keuken. Het appartement heeft bovendien een eigen privé-terras. U heeft dus weliswaar niet de beschikking over een zwembad, maar met de rustige, schone stranden van de oostelijke Costa del Sol binnen handbereik is dat eigenlijk ook een overbodige luxe.

Het appartement biedt u bovendien alle mogelijkheden om te genieten van de schoonheid en rust van het prachtige platteland van de Axarquía. Een streek binnen Andalusië, gekenmerkt door de vele authentieke Spaanse witte dorpjes, temidden van de heuvels vol olijf- en amandelbomen. Het appartement ligt op slechts 5 minuten van Casa Agradable tussen de dorpjes Sayalonga en Arenas. Alle activiteiten zoals genoemd op onze website, zijn dus ook voor appartement Castillo Vista volledig van toepassing.

Benieuwd hoe het appartement en de omgeving eruit zien. Klik dan hier voor een uitgebreid fotoalbum.

Prijzen (minimum verblijf is 3 nachten):

- € 90,00 per nacht bij een verblijf van 3 tot 6 nachten.

- € 85,00 per nacht bij een verblijf van 7 nachten of meer.

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op een tweepersoons bezetting. Bij bezetting van 3 of 4 personen geldt een toeslag op bovengenoemde prijzen van € 10,00 per persoon per nacht.

Reserveren:

Indien u een reserveringsaanvraag wilt indienen, maakt u dan gebruik van ons aanvraagformulier. Vermeldt daarbij s.v.p. specifiek dat het om het appartement gaat.

Bijkomende kosten:

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief eindschoonmaak van Euro 75,00.