Nieuwsbrief

Juni 2010

Lastminute aanbieding

Ook zin in wat zon?? Voor juni hebben we een mooie lastminute aanbieding!!

Lees verder

WK voetbal

 

Nederland gaat deelnemen aan het WK Voetbal in Zuid-Afrika, dat van 11 juni tot 11 juli zal plaatsvinden.

 

Natuurlijk kunnen de wedstrijden van in ieder geval Nederland en Spanje live bij ons bekeken worden, zodat u ook tijdens uw vakantie niets hoeft te missen.

 

Daarbij wordt uiteraard de rust van overige gasten, die niet in voetbal geïnteresseerd zijn niet uit het oog verloren.

Op de dagen dat het Nederlands elftal speelt, zullen wij afhankelijk van de aanvangstijd, voor of na de wedstrijd een gezamenlijke BBQ verzorgen. En als Nederland wint staat er een heerlijke koele Cava klaar. Bovendien zullen wij aan elke wedstrijd een poule koppelen; de winnaar krijgt de BBQ gratis!!!

Klik hier voor de beschikbaarheid in die periode !!!

Contact

 

Winnaar Zoover Awards 2010

Vol trots maakten wij enige tijd geleden bekend, dat wij genomineerd waren in de categorie Bed & Breakfast voor de Zoover Awards 2010.

Met nóg meer trots kunnen we nu melden dat wij vandaag bericht van Zoover ontvangen hebben en dat Casa Agradable inderdaad is gekozen tot WINNAAR in de categorie Bed & Breakfast.

Op Zoover worden door gasten accommodaties in heel Euopa beoordeeld. Alleen accommodaties met de hoogste score krijgen dit etiket opgeplakt.

KORTOM: Wij hebben natuurlijk ons best gedaan om het verblijf hier bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, maar wij hebben het aan onze gasten te danken, dat wij voor deze mooie Award in aanmerking zijn gekomen.

Wij kunnen dan ook niets anders zeggen dan: MUCHAS GRACIAS!

Aan ons nu de taak om ervoor te zorgen, dat onze gasten dit jaar weer net zo tevreden huiswaarts keren. Jullie kunnen er zeker van zijn, dat we ons daar weer voor de volle 100% voor gaan inzetten!!


Dat moeten we vieren!!

Om het winnen van de Zoover Award 2010 niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben we besloten het voor onze gasten aantrekkelijk te maken om ook in het laagseizoen de rust van Andalusië eens op te zoeken.

Daarom hanteren wij in de maanden november tot en met februari een speciaal tarief van: € 55,00 per nacht. Dus zin om er in deze maanden nog eens tussenuit te gaan en Casa Agradable met een bezoek te vereren, ga dan snel naar onze website om uw reserveringsaanvraag in te vullen.


Málaga, lekker eten en Flamenco

Restaurante Vino Mío is inmiddels niet meer uit Málaga weg te denken. Het is hier mogelijk lekker eten te combineren met de echte Spaanse Flamenco.

Speciaal voor de zomermaanden heeft het restaurant extra Flamenco avonden op het programma gezet.

Een bezoek aan het restaurant kan natuurlijk mooi worden gecombineerd met een bezoek aan alle bezienswaardigheden van Málaga. Speciaal daarvoor heeft Vino Mío een mooie route uitgestippeld.

Brochures van deze Málaga route en meer informatie over het restaurant en de muziekavonden en Flamenco optredens zijn bij ons beschikbaar.

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat het ons dan even per e-mail weten.

Doorsturen naar vrienden, kennissen en familie mag natuurlijk ook!!!!