Nieuwsbrief

Juni 2011

 

Volg ons op Twitter

 


Casa Rural

Na geruime tijd is het dan toch eindelijk gelukt. Onze Bed & Breakfast Casa Agradable is inmiddels officieel geregistreerd als Casa Rural in het Registro de Turismo de Andalucía.


Zoover Recommended Accommodation 2011

Zoals bekend waren wij in 2010 een van de gelukkige winnaars van de Zoover Award.

Wij zijn er trots op dat Zoover ons voor 2011 als Recommended Accommodation heeft aangemerkt.

Wij zetten ons natuurlijk weer voor 100% in om het onze gasten ook dit jaar weer naar hun zin te maken. Velen hebben al weer een beoordeling op Zoover achtergelaten!!

Dus wie weet, kunnen wij ook in 2012 weer meedoen voor een award of aanbeveling.

Door op bovenstaand logo te klikken komt u op de Zoover website terecht en kunt u alle beoordelingen van onze gasten zelf nalezen of zelf uw beoordeling toevoegen.

Winteraanbieding

Ook dit jaar hebben wij voor de maanden november 2011 tot en met januari 2012 een speciale aanbieding.

Om het voor onze gasten extra aantrekkelijk te maken om ook in het najaar en de wintermaanden er eens even lekker tussenuit te gaan om van de rust hier in onze B&B en het mooie Andalusië te genieten.

Wij hanteren voor de tweepersoonskamers een prijs per kamer per nacht van € 65,00, ongeacht het aantal nachten van verblijf!!

Voor meer informatie of het invullen van ons reserveringsformulier:

BEZOEK ONZE WEBSITE.

Klik hier voor de beschikbaarheid in die periode !!!

 

 

Contact

Casa Agradable

Hans en Anne-Loes Schellekens

info@casagradable.com

 

Eindelijk zomer!!

Het voorjaar was, ondanks natuurlijk ook heel veel geweldig mooie zonnige dagen, ietwat vochtig. Dat wil zeggen dat de avonden nog lange tijd behoorlijk koel waren en het eigenlijk pas de laatste 2 weken zo ver is, dat we ook 's avonds heerlijk op het buitenterras kunnen verblijven.

Het is dus eindelijk zomer. Hoog tijd om jullie weer te informeren over alles wat we bij Casa Agradable weer voor jullie in petto hebben. Want ondanks het feit dat we al een voorjaar met heel veel gasten achter de rug hebben, hebben we niet stilgezeten en voor onze gasten weer een leuke uitbreiding in ons dienstenpakket gevonden.

In deze nieuwsbrief leest u er alles over. Veel leesplezier!!


Nieuw: Relaxbehandelingen op locatie.

Heb je zin om tijdens je verblijf in onze B&B extra te genieten? Geen probleem. Vanaf nu is het mogelijk om je lichaam en geest helemaal tot rust te laten komen en na afloop van je vakantie weer energiek en stralend naar huis terug te keren.

Een gekwalificeerde massagetherapeute komt op afspraak op locatie voor een heerlijke ontspannende massage, een zuiverende scrub of een van de speciale verwenarrangementen, compleet met glaasje cava en verse muntthee.

Nieuwsgierig geworden? Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie of lees snel onze Nieuwsbrief Special, waarin we alle arrangementen uitgebreid beschrijven.


Schilderworkshops bij Casa Agradable

In samenwerking met Tair Zairov bieden wij u de mogelijkheid om een één- of tweedaagse schilderworkshop te volgen.

Tair is geboren in Tashkent, de hoofdstad van Oezbekistan, in 1959. Op zijn 18e ging hij door naar de kunstacademie in Tasjkent. Die academie is een van de drie dependances van de Repin academie in Sint Petersburg. Daar studeerde hij klassiek academisch schilderen tot zijn 27e.

Tair heeft ruim 15 jaar in Nederland gewoond en gewerkt, maar is vorig jaar neergestreken in Arenas en laat zich hier volop inspireren door zijn prachtige omgeving en de gastvrije inwoners van het dorp.

De schilderworkshops vinden bij en rond Casa Agradable plaats en zijn inclusief materiaal en verzorging. Bezoek voor meer informatie onze website.


Die houden we er in...........

In een eerdere nieuwsbrief brachten wij u op de hoogte van de mogelijkheid om bij Casa Agradable een Tapas workshop te volgen of de locatiekok te bestellen om een heerlijke paella te bereiden.

Van dit aanbod is het afgelopen jaar al volop gebruik gemaakt en de reacties van onze gasten op deze culinaire middag en/of -avond onder leiding van of door onze locatiekok "Don Ron" waren meer dan lovend.

Die houden we er dus in......... onder toevoeging, dat Don Ron nu ook op afspraak een Tapas buffet op locatie verzorgd.

Dat alles opgeteld bij de gezamenlijke BBQ avonden die wij geregeld organiseren, kan het niet anders dan dat het culinair gezien ook "muy agradable" wordt deze zomer.


Outdoor activiteiten

In samenwerking met twee andere Brabanders, die enkele jaren geleden ook hier in Andalusië zijn neergestreken, zullen wij onze gasten vanaf 1 augustus aanstaande ook diverse outdoor activiteiten en zelfs complete pakketten aanbieden.

Hierover zullen wij u in een Nieuwsbrief Special binnenkort nader informeren. Wilt u voor die tijd al meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat het ons dan even per e-mail weten.

Doorsturen naar vrienden, kennissen en familie mag natuurlijk ook!!!!