Nieuwsbrief

November 2010

 

Vroegboekactie!!!

Boek nu uw verblijf voor 2011 en betaal de prijs van 2010!!!!

Kijk snel op onze website voor meer informatie en de beschikbaarheid.

Winteraanbieding

In verband met het behalen van de Zoover Award 2010 hebben wij voor de maanden november 2010 tot en met februari 2011 een speciaal actietarief vastgesteld.

Om het voor onze gasten extra aantrekkelijk te maken om ook in het najaar en de wintermaanden er eens even lekker tussenuit te gaan om van de rust hier in onze B&B en het mooie Andalusië te genieten.

Wij hanteren voor de tweepersoonskamers een prijs per kamer per nacht van € 55,00, ongeacht het aantal nachten van verblijf!!

Voor meer informatie of het invullen van ons reserveringsformulier: BEZOEK ONZE WEBSITE.

Klik hier voor de beschikbaarheid in die periode !!!

Feestdagen special

Zin om de feestdagen in Spanje door te brengen?

Wij verzorgen voor onze gasten, naast het bijbehorende ontbijt, op 1e Kerstdag en/of Oudejaarsavond een heerlijk buffet; uiteraard in feestelijke sfeer!!!


De extra kosten voor zowel het Kerst- als Oudejaarsbuffet bedragen € 45,00 per persoon inclusief drankjes.

 

Zoover


Zoals bekend waren wij dit jaar een van de gelukkige winnaars van de Zoover Award 2010.

We zijn natuurlijk erg benieuwd of we het onze gasten ook dit jaar weer naar hun zin hebben kunnen maken. Velen hebben al weer een beoordeling op Zoover achtergelaten!!

Dus wie weet, kunnen wij ook in 2011 weer meedoen voor een nominatie.

Casa Agradable

Door op bovenstaand logo te klikken komt u op de Zoover website terecht en kunt u alle beoordelingen van onze gasten zelf nalezen of zelf uw beoordeling toevoegen.

Contact

Casa Agradable

Hans en Anne-Loes Schellekens

info@casagradable.com

 

Hij is weer voorbij die mooie zomer....

........met veel nieuwe, maar ook veel terugkerende, gezellige gasten, die ons werk weer meer dan de moeite waard maakten!!
In deze nieuwsbrief blikken we terug op deze zomer.


WK Voetbal

Van 11 juni tot 11 juli stond natuurlijk het WK-voetbal centraal. Zoals u in onze eerdere nieuwsbrief heeft kunnen lezen, zouden we het voor onze gasten mogelijk gemaakt, de wedstrijden live te volgen. Hiervoor hadden we onze woonkamer tijdelijk als "TV-zaal" ingericht, zodat de niet-voetballiefhebbers verder ongestoord van hun rust konden genieten. Bovendien was er aan elke wedstrijd van Nederland een gezamenlijke BBQ gekoppeld,waaraan iedereen natuurlijk vrij was om deel te nemen.

Zoals bekend eindigde het toernooi in onze droomfinale Nederland - Spanje, waardoor we dus kunnen terugkijken op heel wat kijkgenot en gezellige BBQ's.

Helaas eindigde het toernooi met een teleurstellende wedstrijd vanuit Nederlands oogpunt. Zowel qua voetbal als resultaat. Maar dat neemt niet weg, dat we samen met onze Nederlandse en Belgische gasten enorm hebben genoten van de sfeer in Arenas, waar we gezamenlijk met de Spanjaarden uit ons dorp naar de finale hebben gekeken.

Klik hier voor meer foto's van het WK-voetbal bij Casa Agradable.


Tapas workshops succesvol

In een eerdere nieuwsbrief brachten wij u op de hoogte van de mogelijkheid om bij Casa Agradable een Tapas workshop te volgen.

Van dit aanbod is deze zomer al volop gebruik gemaakt en de reacties van onze gasten op deze culinaire middag en -avond onder leiding van onze locatiekok "Don Ron" waren meer dan lovend.

Met groepen van minimaal 4 personen werd vol enthousiasme gehakt, gesneden, gekookt én voorgeproefd, maar bovenal heel veel gelachen. Na al dat harde werken was het resultaat telkens weer een zeer fraai ogend en uitgebreid Tapas buffet, dat vervolgens samen met de gasten die zich hiervoor hadden aangemeld, werd geproefd.

Kortom: de Tapasworkshops waren zeer succesvol en zullen dus ook in 2011 zeker op het programma blijven staan.

Natuurlijk hebben we ook de Tapas workshops op beeld vastgelegd. Klik hier voor een korte foto-impressie.


Een ander Spaans gerecht: Paella

Tegelijkertijd met de Tapas workshops hebben we onze gasten verteld, dat de mogelijkheid er was om een Paella workshop te volgen. In de praktijk blijkt hiervoor minder interesse. Dat wil zeggen: voor de workshop; voor het eten van een heerlijke paella bleken veel gasten wel te porren.

Op basis van die wens, hebben wij inmiddels al enkele keren onze locatiekok ingeschakeld om voor onze gasten een heerlijke Paella te bereiden, inclusief een klein voorhapje, salade en een heerlijk toetje. Dit is bij onze gasten zeer in de smaak gevallen. Zeker omdat Don Ron de paella ter plekke komt klaarmaken, zodat iedereen toch kan meekijken en het thuis wellicht zelf eens kan proberen.

Voor 2011 zal de Paella workshop in ons aanbod daarom vervangen worden door de Paella-maaltijd.

Ook hiervoor geldt een minimum deelname van 4 personen.


Veranda in een nieuw jasje!!

Sinds kort wordt onze veranda opgesierd door 2 prachtige mozaïekpanelen.

Tijdens haar bezoek aan onze Bed § Breakfast kreeg Marian van Tongeren uit Boxtel volop inspiratie. Bij terugkeer in Nederland ging zij daarom direct aan de slag en enige tijd later werden wij verrast met het bericht dat de "Arenas panelen" klaar waren.

Natuurlijk vonden wij, dat die panelen hier in Arenas thuishoren. Het heeft even geduurd, maar nu zijn de panelen dan uiteindelijk op hun eindbestemming aangekomen en sieren zij onze gastenveranda op.

Marian maakt naast allerlei mozaïekcreaties ook prachtige schilderijen. Bent u geïnteresseerd in al haar andere werk. Bezoek dan eens haar website: www.nairam-art.nl

Naast de panelen hebben wij de veranda aan de binnenzijde voorzien van gordijnen, zodat het ook op de wat koudere winteravonden onder de veranda heel goed toeven is.

 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Laat het ons dan even per e-mail weten.

Doorsturen naar vrienden, kennissen en familie mag natuurlijk ook!!!!