Services

Naast het Bed & Breakfast gebeuren bieden wij u nog enkele aanvullende service.

Lunchpakketten / picknickmanden
Zo is het mogelijk lunchpakketten te bestellen, die u mee kunt nemen op een van uw dagtochten. Wilt u liever een dagje rust in de natuur en een romantische picknick, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Indien gewenst, sturen wij u op pad met een goed gevulde picknickmand.

Avondeten / snacks
Op gezette tijden koken wij voor onze gasten een eenvoudige maaltijd of organiseren wij een barbeque- / tapas- of Paella avond. Dit maken wij uiteraard tijdig bekend, zodat u kunt bekijken of dit in uw reisschema past. Deelname is uiteraard geheel vrij. Verder hebben wij voor u altijd wat kleinere snacks in de aanbieding en bovendien kunt u op de dagen dat er niet gekookt wordt, op aanvraag gebruik maken van onze buitenkeuken.

Dranken
Uiteraard is er voor onze gasten ook de gelegenheid om een drankje te nuttigen. Hiervoor hebben wij een hospitality-bar. Onze gasten bedienen zichzelf en noteren wat zij aan drank genuttigd hebben.

Airportservice
Indien gewenst verzorgen wij tegen vergoeding het vervoer van en naar de luchthaven. Wij adviseren u echter om een auto te huren, indien u de streek wilt bezichtigen en alle mogelijkheden wilt benutten. Desgewenst zijn wij u hierbij behulpzaam, maar kijk anders ook eens op onze website onder Algemeen / Auto huren. Hier vindt u meerdere aanbieders die op of rond het vliegveld zitten.