Sport

Algemeen
Het gebied biedt volop sportfaciliteiten en sportmogelijkheden. Indien u informatie wenst over een specifieke sport aarzelt u dan niet om dit aan ons voor te leggen.
Wij zullen u zo goed mogelijk van alle gewenste informatie voorzien.

Paardrijden
Voor de liefhebbers van paardrijden hebben wij in de directe nabijheid van Casa Agradable de mogelijkheid om buitenritten te maken. Lees verder.......

Wintersport
Ondanks het warme klimaat kan men van november tot en met april skieën in de Sierra Nevada, op minder dan twee uur rijden.

Golf
Er is tevens een enorme keuze aan golfbanen gedurende het gehele jaar. Op slechts 20 minuten afstand van ons huis ligt Baviera Golf. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.bavieragolf.com.

Watersport
In Nerja vindt u het centrum voor alle mogelijke watersporten, waaronder waterfietsen, waterscooters en duiken. De duikcentra bevinden zich aan Burriana beach. Kijkt u hiervoor ook eens op www.nerjadiving.com. Nerja ligt op zo'n 35 minuten van ons huis. Iets dichter op zo'n 20 minuten afstand is Torrox Costa. Ook hier zijn duikmogelijkheden. Op www.scubadoospain.com vindt u hiervoor alle informatie