Tapas workshop

Tijdens een middag maakt u onder leiding van een "Nederlandse lekkerbek", zoals hij genoemd wordt, verschillende tapas zelf, krijgt u uitleg én een olijfolie-proeverijtje. Natuurlijk eet u de zelf gemaakte tapas naderhand samen met de andere deelnemers én de chef op. Tijdens de workshop worden uitsluitend ingrediënten gebruikt, die ook in Nederland en België te krijgen zijn. Na afloop van de workshop ontvangt u een lijstje waarop vermeld staat welke tapas (en met welke ingrediënten) gemaakt zijn, zodat u het thuis zelf nog eens kunt proberen.

De kosten bedragen: € 40,00 p.p.

De tapasworkshop dient vooraf besteld te worden en kan uitsluitend doorgang vinden als er minimaal 4 deelnemers zijn en de kok uiteraard nog ruimte in de agenda vrij heeft. Dus heeft u al een verblijf bij Casa Agradable gereserveerd en bent u geïnteresseerd in een workshop, stuur ons dan even een mailtje en wij gaan voor u aan het werk om dit te regelen. Anders vermeld u het gewoon onder opmerkingen, zodra u het reserveringsaanvraagformulier invult.

Voor gasten die geen zin hebben om aan de workshop deel te nemen, maar wel van Tapas houden, hebben wij de mogelijkheid om 's avonds lekker mee te eten en te proeven wat de overige gasten gemaakt hebben. Op het moment dat er een workshop plaats gaat vinden, wordt deze mogelijkheid aan onze overige gasten voorgelegd.